Ohlala,thatsmynickname!
Follow Dashboard
:: Anak buah baru::
Friday, November 20, 2009 | 1 10 org tgh komen!

tgk le abg hafiz ngn ank die.. same rambut tu...


wktu ni aku tgh kacau die tdo.. suke tdo.. 24 hrs...


mse bru lahir... mule snyum2.. xsmpt nk snap pic plk.. de dimple.. cute;p
TAnggal 16th nov09, lahir la seorang baby girl yg cukup sempurna and comel sgt yg bernama Zahra. Anak sulung kak aji... Zahra dilahirkan secara xnormal..- kene operate- hehee... Akak aku tu bersalin kt ASC sg petani, kedah.. Aku sampai ke hospital dlm pukul 3pm cmtu kot.. xingt sgt... hehhee yg aku ingat mase bby kua, bunyi nangis die tu leh dgr dr koridor.. berat zahra lebih kurng 3kg jer.. mase tu cam xcye jer aku dpt anak buah bru.. tapi, ari pertama tu xleh dukung lagi.. masuk ari ke 2.. akk aku dibenarkan pulang ke rumah. kebetulan, mse tu aku kt rumah abg kt sg petani. pergi ke rumah k.aji pon ptg tu jgk..leh gak main2 ngn baby.. hehee aku mmg ske ngn baby ni.. tp time die poo-poo aku cabut laa... hehheee.. dah lame aku xupdate blog ni dsbbkan musim final exam yg bru je lpas dlm 5hb nov aritu.. ni pon jrng on9.. klau ke rumah k.ji bru leh on9... tu pon utk check fb jer..

Labels:



Older Post | Newer Post
Disclaimer


Welcome to my page blogger :)

MissSha, Cat lover

Full-time student. Last semester Degree. Currently Practical trainee in Gurun, Kedah


Diary About Stuff Site


Let's Talk!


MyRecentStories!

::Damai - Ito - Geng: Pengembaraan Bermula::
::Be A Ninja In 30 Seconds::
::Make-up - Simple Fast::
::Make-up - Aurora Eyes::
::Make-up - Seductive Vampire::
::Make-up - Barbie transformation::
::Your Personality::
::Health Info : The Seven Dangerous Acts After Mea...
::IMPORTANCE OF SLEEPING & WAKING UP::
:: How To Get A Man To Wash His Hands - always::
The Credits!

Basecode by : Nadya and Qistina
Re.Design : Miss_Hana
Re-edit & Own by : MissSha

Best View at GOOGLE CHROME!