Ohlala,thatsmynickname!
Follow Dashboard
"Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway"
Saturday, January 1, 2011 | 10 10 org tgh komen!


Salam semua.. hari ini.. sha di tag utk ''IZAMIR RIDZWAN Pendrive GiveAway.. Untung2 dapat pendrive free sape nak bg kan.. Sha pun nak masuk sem baru ni.. mmg seswai ler join give away cmni =)



Cume korang kena la ikut langkah-langkah dibawah ni dulu..

1) Mesti jadi follower blog Izamir Ridzwan.. Wajib, tipu berdosa..

2) Buat entry bertajuk "Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway" dan linkkan ke entry ini..

3) Mesti letak poster ini dalam entry dan sidebar (linkkan ke entry ni juga) korang..



4) Tag sekurang-kurangnya 4 orang rakan.. Kemudian, masuk blog rakan yang korang tagged tu, dan maklumkan di entry terbaru mereka yang mereka kena tagged dalam entry korang.. Jangan lupa kasi link sekali kat mereka.. Nanti susah pulak meraka nak cari kan..

5) Akhir sekali tinggalkan URL entry yang korang buat tu kat entri ini.. Itu jer..

##Spesifikasi hadiah :
  • Kingston Data Traveler 101 G2 ( IR akan gantikan dengan latest model, kalau keluar baru laa)
  • Berkapasiti 4GB setiap satu
  • 4 Pemenang.. Pemenang akan ditentukan melalui Random.org... Ala-ala macam cabutan bertuah gitu..

Ok, sha nak tag :




Labels:



Older Post | Newer Post
Disclaimer


Welcome to my page blogger :)

MissSha, Cat lover

Full-time student. Last semester Degree. Currently Practical trainee in Gurun, Kedah


Diary About Stuff Site


Let's Talk!


MyRecentStories!

2011 : Tahun baru, Azam baru, & Tempat baru
Kami Admin Kami Blogger Malaysia
Sepetang bersama mereka :)
Lawak sengal musim final exam :D
Aku & Bowling
Specky = Nerd ??
Part Time Keje Potong Ayam
Google @ Happy Halloween 31/10/10
Aku & Gitar Kapok
Miss Bee
The Credits!

Basecode by : Nadya and Qistina
Re.Design : Miss_Hana
Re-edit & Own by : MissSha

Best View at GOOGLE CHROME!