Ohlala,thatsmynickname!
Follow Dashboard
Family Routine =p
Sunday, March 7, 2010 | 0 10 org tgh komen!

Celebrate my birthday last year - 19th Dec 2009 yang ke 20.. mude lagi aku upenyer... kak ija belanje mam dekat Kenny roGers kat Jusco Klang, Bkt. Raja.. Thanks to her... luv u sis...Mase ni aku, kak ija, kak ija, mak, dengan almaz hangout kat Old Taste dkat dengan Village Mall, Sg.Petani... Aku macam biase order curry laksa dengan float.. yummy.. ERmm.. rindu nyer same family aku.. Xsabar nak abis sem ni....kak aji (mummy zahra) mase tgh pregnant (xingat brape bulan).. kitorang g pc fair ni.. cari printer aku... Actually kan.. nk cakap.. aku kalau keluar dengan family.. first thing we must do it - eat-... macam mane la x sihat2.. hehe anyway, aku bersyukur sangat dapat family camni.. Happening gile.. otak gile2 semua.. sangat2 fun.... nak tahu family aku camne?? nanti cari satu mase yg free n simpan duit... kite g lepak2 dengan famili aku ok?? hehee.. jangan wat hal la weh aishah....




p/s : sayang la famliy selagi dorang ade....




Labels: ,



Older Post | Newer Post
Disclaimer


Welcome to my page blogger :)

MissSha, Cat lover

Full-time student. Last semester Degree. Currently Practical trainee in Gurun, Kedah


Diary About Stuff Site


Let's Talk!


MyRecentStories!

Aku Cemburu!!
:: Anak buah baru::
::Damai - Ito - Geng: Pengembaraan Bermula::
::Be A Ninja In 30 Seconds::
::Make-up - Simple Fast::
::Make-up - Aurora Eyes::
::Make-up - Seductive Vampire::
::Make-up - Barbie transformation::
::Your Personality::
::Health Info : The Seven Dangerous Acts After Mea...
The Credits!

Basecode by : Nadya and Qistina
Re.Design : Miss_Hana
Re-edit & Own by : MissSha

Best View at GOOGLE CHROME!