Ohlala,thatsmynickname!
Follow Dashboard
Contest (Mac & April 2012) : Magnum Fashion Royale
Saturday, March 17, 2012 | 0 10 org tgh komen!



Hai blogger, entry kali ni pasal contest yang agak senang untuk join. Contest yang berlangsung untuk 2 round ni menawarkan pelbagai hadiah yang menarik seperti Customised Couture piece oleh pereka yang terkenal seperti Zang Toi, Eric Choong, Michael Ong dan Granoff.
Korang diberi peluang sebanyak 3 kali dan jemput lagi 3 orang friend kat FB dan dapat 1peluang tambahan. Senang nak join kan. Tak payah nak kena beli ais krim ke bina slogan ke ape. Just play and u can win the wonderful customised couture piece and Magnum accessory ;)


Want to join this contest? Just click here --->> CLICK



Strut home in a customised couture piece from Malaysia’s top luxury brands by playing the #MAGNUMFashionRoyale today!




xoxo ;)

Labels: , , ,



Older Post | Newer Post
Disclaimer


Welcome to my page blogger :)

MissSha, Cat lover

Full-time student. Last semester Degree. Currently Practical trainee in Gurun, Kedah


Diary About Stuff Site


Let's Talk!


MyRecentStories!

HOT NEWS : Aishwarya & Abhishek Bachchan 's Daught...
Fenomena Awan Nano dan Hafiz AF ;)
Exchange Links Jommmm ;)
Movie Review : My Sister's Keeper (2009)
Cuci Mata Lagi ;)
Anak Mawi & Ekin~cumil sangat ;)
Cuci Mata Korang :)
Carta Hati :)
Jom Hilangkan Stress Anda!
Antara Telur, Lobak & Kopi
The Credits!

Basecode by : Nadya and Qistina
Re.Design : Miss_Hana
Re-edit & Own by : MissSha

Best View at GOOGLE CHROME!