Ohlala,thatsmynickname!
Follow Dashboard
Tutorial : Facebook Timeline Remover 0.6
Thursday, March 22, 2012 | 0 10 org tgh komen!


Korang yang pakai fesbuk tu mesti ada yang kurang selesa dengan sistem baru FB iaitu Timeline kan? Sha sendiri pon sama rasa rimas dan semak kalau FB Sha ber 'TIMELINE'. OK korang jangan risau k, nak share sikit ilmu dengan korang pasal Timeline Remover.




Click kat bawah FREE DOWNLOAD untuk download extension untuk google Chrome sahaja.


Free Download



Pastu clik SAVE dan INSTALL. Dia kan keluar status : TIMELINE REMOVE.
Tapi kan sebenarnya kita je yang tak nampak Timeline tu. Kalau dorang tak install extension ni, dorang akan nampak timeline tu. At least, mata kita tengok fesbuk tu tak semak dah la kan. Hehehe.
OK Bai semua. Selamat Mencuba ye. Aum aum ;)


xoxo

Labels: , ,



Older Post | Newer Post
Disclaimer


Welcome to my page blogger :)

MissSha, Cat lover

Full-time student. Last semester Degree. Currently Practical trainee in Gurun, Kedah


Diary About Stuff Site


Let's Talk!


MyRecentStories!

Hotlink Semakin Bagus RM5 Sahaja kot!
Contest : DEW MORE WIN MORE
Making Money with Churp - Churp!
Controlling F1 Car with Ur Own Voice ;)
Contest (Mac & April 2012) : Magnum Fashion Royale...
HOT NEWS : Aishwarya & Abhishek Bachchan 's Daught...
Fenomena Awan Nano dan Hafiz AF ;)
Exchange Links Jommmm ;)
Movie Review : My Sister's Keeper (2009)
Cuci Mata Lagi ;)
The Credits!

Basecode by : Nadya and Qistina
Re.Design : Miss_Hana
Re-edit & Own by : MissSha

Best View at GOOGLE CHROME!