Ohlala,thatsmynickname!
Follow Dashboard
Making Money with Churp - Churp!
Sunday, March 18, 2012 | 3 10 org tgh komen!


campaign image

OK. Entry kali Sha nak cerita sikit pasal nak buat duit free je. Korang just sign up kat link ni ----->> CLICK

Free je taw. Kerja korang just promote kat blog korang ataupon kat Facebook korang. Sangat mudah. Sambil - sambil main FB tu sambil korang buat duit. Siapa nak bagi kan. Boleh kumpul untuk kahwin. Heee. Banyak campaign yang korang boleh promote. Setiap klik tu ada harga dia taw. Korang akan dapat habuan yang sangat lumayan kalau korang rajin promote campaign dorang. Tapi sebelum tu, korang kena SIGN UP dulu kat sini ----->> SIGN UP FOR CHURP-CHURP.

Selamat mencuba ye, isikan detail korang ok nanti buleh cash out kan duit korang yang terkumpul tuuuu ;)

xoxo ;)

Labels: ,



Older Post | Newer Post
Disclaimer


Welcome to my page blogger :)

MissSha, Cat lover

Full-time student. Last semester Degree. Currently Practical trainee in Gurun, Kedah


Diary About Stuff Site


Let's Talk!


MyRecentStories!

Controlling F1 Car with Ur Own Voice ;)
Contest (Mac & April 2012) : Magnum Fashion Royale...
HOT NEWS : Aishwarya & Abhishek Bachchan 's Daught...
Fenomena Awan Nano dan Hafiz AF ;)
Exchange Links Jommmm ;)
Movie Review : My Sister's Keeper (2009)
Cuci Mata Lagi ;)
Anak Mawi & Ekin~cumil sangat ;)
Cuci Mata Korang :)
Carta Hati :)
The Credits!

Basecode by : Nadya and Qistina
Re.Design : Miss_Hana
Re-edit & Own by : MissSha

Best View at GOOGLE CHROME!