Ohlala,thatsmynickname!
Follow Dashboard
Blogskin pulak.
Wednesday, March 13, 2013 | 0 10 org tgh komen!


Setelah sekian lama. Baru nak update entri baru dan blog sudah bertukar wajah baru. Tapi yang penting mesti kekal berwarna pink. YEAH. Aku gadis pink. ^^
So, blogger kalau nak cari template blog yang cute-cute, boleh click sini.
Banyak benda aku tak update kat blog pinkish aku ni. So, nak buat summary sikit-sikit jela kot. Weeeee..

Tahun 2013
Result final exam untuk semester 5 dah keluar pada 15 Feb 2013 lepas. Dan alhamdulillah, berkat doa ibu bapa dan bantuan kawan-kawan dapat lagi dekan semester lepas. 
Feb-Jun'13 (5bulan) - Tempoh masa aku menjalani latihan industri (praktikal) di sebuah kilang di Gurun, Kedah. Enjoy gila praktikal kat sini. Staff yang friendly dan sporting habis. Yang paling penting dapat menimba pengalaman baru. Merasa jugak aku masuk plant dan pakai coverall, safety helmet & safety shoes. 
Sekarang kena fokus untuk 'Research Proposal Report' pulak. Ala sama macam nak buat thesis tu. Aku kena bersedia untuk tak tido malam sebab nak menghadap report nih. 
Baru teringat, draft report dah nak kena submit hujung bulan ni. Mintak-mintak la sempat on-time. Sebab tak sanggup korbankan masa tidur. Hewhew.
Ok la ada masa kita berjumpa di entri yang lain. OKbai. 
 
p/s : macam mana nak buat blog archieve? Asyik-asyik error je :(
xoxo :)

Labels: , , ,



Older Post | Newer Post
Disclaimer


Welcome to my page blogger :)

MissSha, Cat lover

Full-time student. Last semester Degree. Currently Practical trainee in Gurun, Kedah


Diary About Stuff Site


Let's Talk!


MyRecentStories!

Senarai Pemenang Bertuah MissSha & Diffusionanez ...
Senarai Peserta & Blog yang Join MissSha & Diffusi...
MissSha & Diffusionanez Shoppe 1ST GIVEWAY!
DiffusionAnez Shoppe
Tutorial : Facebook Timeline Remover 0.6
Hotlink Semakin Bagus RM5 Sahaja kot!
Contest : DEW MORE WIN MORE
Making Money with Churp - Churp!
Controlling F1 Car with Ur Own Voice ;)
Contest (Mac & April 2012) : Magnum Fashion Royale...
The Credits!

Basecode by : Nadya and Qistina
Re.Design : Miss_Hana
Re-edit & Own by : MissSha

Best View at GOOGLE CHROME!